Totti's

A casual Italian eatery set within a hidden paradise.


The 185 seater space - while grand in scale - still feels like your local Italian tratt.

Totti's is composed of two main dining spaces; The cantina is an oversized whitewashed space with exposed wooden beamed ceiling & voids which soak the room with natural light. Textural palette comprises original architectural elements mixed with the new - painted concrete flooring and rendered walls ground custom joinery, bespoke terrazzo bench tops, custom tables & leather bench seating. The cantina opens out to Totti's courtyard. The outdoor space adopts a peaceful palette of mostly white & greens drenched in sunlight that filters through the two 50-year olive trees planted during the re-build. Custom bench-seats & canvas deckchairs are dotted around designed tables. An elevated ceiling exposes the north aspect, maximising the availability of light even as the day draws to a close.